Home » Houten wenteltrap laten maken

Houten wenteltrap laten maken

Een houten wenteltrap laten maken doet u bij onze professionals. Reuser Trappen in Beneden-Leeuwen is namelijk al jarenlang dé expert in het vak van trappenontwerp, -renovatie en -creatie. Een houten wenteltrap op maat geeft uw huis niet alleen een uniek karakter geeft, maar verbeterd ook de functionaliteit ervan. We luisteren naar uw wensen en doen ons best om hier altijd aan te voldoen en deze zelfs te overtreffen.

Ambachtelijke werkwijze
Diverse houtsoorten
Maatwerk trappen
Trappen

Van plan om een houten wenteltrap te laten maken?

Van plan om een houten wenteltrap te laten maken?

Steektrap

Een losstaande of dichte houten wenteltrap laten maken

Wanneer u een houten wenteltrap in onze trappenfabriek wilt laten maken, komen we graag op locatie bekijken wat de mogelijkheden zijn. Een dichte trap op maat heeft weer andere montagetechnieken dan een open trap. Wat uw wensen ook zijn, het altijd mogelijk om een prachtige trap met een draai te ontwerpen en te vervaardigen in uw woning of bedrijfspand. Hierbij houden we niet alleen rekening met de uitstraling, maar natuurlijk ook met de veiligheid van de trap. We maken daarom ook stevige balustrades van hout. Daarnaast frezen we, indien gewenst, antislip-strips in de treden. Naast een losstaande, houten wenteltrap kunt u natuurlijk ook een houten trappenhuis op maat door ons laten maken.

Laat uw wenteltrap door ons maken

Een trap is vaak het middelpunt van een woning of bedrijfspand. Het is dan ook belangrijk dat u 100% tevreden bent over de uitstraling hiervan. Schakel daarom onze experts in. Wij kijken ernaar uit om voor u aan de slag te gaan, zodat u straks nog jarenlang van een exclusieve trap in uw woning geniet.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Reuser Trappen