Home » Mahonie trap lichter maken

Mahonie trap lichter maken

Een mahonie trap lichter maken, kunt u eenvoudig zelf doen. Het rijke, diepe roodbruin van mahoniehout kan soms te overheersend zijn voor lichtere of minimalistische interieurstijlen. U leest hieronder de beste methoden om uw mahonie trap lichter te maken, zonder in te leveren op de kwaliteit en uitstraling van het hout.

Ambachtelijke werkwijze
Diverse houtsoorten
Maatwerk trappen
Trappen

Overweegt u om uw mahonie trap lichter te maken?

Overweegt u om uw mahonie trap lichter te maken?

Wenteltrap

Manieren om een mahonie trap lichter te maken

Een mahonie trap lichter maken kan op verschillende manieren, afhankelijk van het gewenste eindresultaat. Dit is de ideale manier van traprenovatie voor wie de kwaliteit van mahoniehout wil behouden maar met een lichtere, meer eigentijdse look. Technieken zoals schuren en bleken zijn populaire methoden om de donkere tint van het hout te verzachten. Afwerking met een lichtere beits of blanke lak kan vervolgens worden toegepast om de trap van mahoniehout een geheel nieuwe uitstraling te geven. Test dit wel eerst op een klein, onopvallend gedeelte van het hout, zodat u kunt inschatten of dit resultaat u bevalt!

Pas de trap aan naar uw wensen

Bent u klaar om uw mahonie trap lichter te maken? Maak dan gebruik van de tips van Reuser Trappen in Beneden-Leeuwen voor een doeltreffende aanpak. Uiteraard kunnen onze trappenmakers ook een nieuwe trap voor u ontwerpen en plaatsen, geheel aangepast aan uw wensen en de stijl van uw woning of bedrijfspand. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Reuser Trappen