Home » Rechte trap op maat

Rechte trap op maat

Wilt u een rechte trap op maat laten maken? De experts van Reuser Trappen in Beneden-Leeuwen staan voor u klaar op het gebied van ontwerp en creatie. De rechte trap kan gezien worden als een ‘rechttoe-rechtaan’-model, maar we kunnen hier ook wat speelse elementen aan toevoegen. Wat uw wensen ook zijn, wij doen er alles aan om deze te overtreffen!

Ambachtelijke werkwijze
Diverse houtsoorten
Maatwerk trappen
Trappen

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte rechte trap?

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte rechte trap?

Trappenhuis

Kies bij uw rechte trap op maat uit verschillende houtsoorten

Uw rechte trap op maat kunnen wij maken uit diverse houtsoorten. Houdt u van een moderne uitstraling in uw woning of bedrijfspand? Ga dan bijvoorbeeld voor ahornhout in combinatie met stalen balustrades voor een elegant en toch speels effect. Houdt u meer van klassieke interieurs? Kies dan voor mahonie- of merantihout welke direct klasse uitstralen. Wij maken uw rechte trap in een trappenhuis op maat, maar doen dit ook voor andere soorten trappen op uw locatie.

Maak een afspraak voor uw rechte trap

Heeft u de mogelijkheden voor een rechte trap op maat bekeken en wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte trap voor uw ruimte. Of u nu specifieke ideeën heeft of op zoek bent naar professioneel advies, ons team van deskundige ontwerpers verwelkomt u graag in onze trappenfabriek. Ook staan we voor u klaar voor traprenovatie, indien u alleen enkele delen wilt laten vervangen.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Reuser Trappen