Home » Trap met draai laten maken Gelderland

Trap met draai laten maken in Gelderland

Wanneer u een trap met draai wilt laten maken voor uw woning of bedrijf in Gelderland, zijn wij dé professional voor u. Reuser Trappen in Beneden-Leeuwen, nabij Nijmegen, is al sinds 1976 actief. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ambachtelijk vervaardigen van trappen en is u graag van dienst.

Ambachtelijke werkwijze
Diverse houtsoorten
Maatwerk trappen
Trappen

Wilt u een trap met draai laten maken?

Wilt u een trap met draai laten maken?

Wenteltrap

Een trap met draai geheel volgens uw wensen laten maken

Ons werk is maatwerk, waardoor het bij ons bedrijf altijd mogelijk is om een trap met draai te laten maken. Dit realiseren we door goed rekenwerk en sterk inzichtvermogen, om elke trap perfect in uw ruimte te laten passen. We verzorgen zowel trappen met een bovenkwart als een onderkwart. Wenst u een trap die die in zijn geheel draait? Dan is de moderne wenteltrap wellicht wat voor u. U kiest zelf welke hoogwaardige houtsoorten u voor de trap wilt gebruiken. Denk hierbij aan eiken, grenen en iroko.

Ook voor antislip zijn wij uw partij

Wanneer u een trap met draai in onze trappenfabriek wilt laten maken voor uw woning, kiest u er eventueel ook voor om antislip-strips te laten infrezen. Deze zorgen ervoor dat u veilig de trap op en af kunt. De strips zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Grijs
  • Wit
  • Bruin

Neem voor meer informatie contact met ons op

Wilt u een trap met draai laten maken door onze professionals? Of wenst u vooraf meer informatie? Neem dan contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Wij zijn u graag van dienst en kijken ernaar uit om voor u aan de slag te gaan, zodat u nog jarenlang geniet van een van onze verschillende trappen.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Reuser Trappen