Home » Over ons

Over ons

Hans Reuser begon met het vervaardigen van trap in het jaar 1976. Het begon allemaal klein en in de avond uurtjes in z’n eigen schuurtje aan huis. Daaruit voort bloeiend ontstond Hans Reuser Trappenfabriek V.O.F. Deze V.O.F. bestond uit Hans en Annie Reuser ook werkte Hans z’n broer Wim Reuser mee in het familie bedrijf.

Later werd achter het woonhuis het eerste deel van de nu bestaande werkplaats gebouwd. Jaren later volgde nog een uitbreiding aan de werkplaats. Daarna werd er zelf een houtopslag bijgebouwd. En nu anno 2013 staat er zelfs nog een schilder en montage afdeling aangebouwd.

Anno 2010 kwam Rick zoon van Hans en Annie in de V.O.F. om het vak te leren en familie bedrijf door te zetten onder de naam Hans Reuser Trappenfabriek. 

Nu anno 2024 is Hans Reuser Trappenfabriek in een nieuwe naam verder gegaan. Reuser Trappen is gespecialiseerd in het vervaardigen van alle soorten en maten trappen, van groot tot klein, van modern tot klassiek, van recht tot rond. Kortom voor ieder wat wils, want een trap is tenslotte voor iedere klant anders in deze tijd. 

Wij zien u graag terug op onze werkplaats waar de trappen nog op ambachtelijke wijze worden vervaardigd. U bent bij ons aan het juiste adres voor een passend advies en natuurlijk voor een passende trap of trappen

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Reuser Trappen