Home » Trappen

Trappen uit Gelderland

Hans Reuser Trappen – voor elk wat wils!

Voor kwalitatieve trappen in de omgeving van Gelderland is Reuser Trappen uit Beneden-Leeuwen dé specialist. Wij verzorgen verschillende soorten trappen op maat en gebruiken hierbij uitsluitend hoogkwalitatieve soorten hout. Zo produceren we een unieke trap die perfect in uw interieur past.

Bordestrap

Combinatie van twee rechte steektrappen met daartussen rustvlak of bordes.

Bovenkwart

Trap met bovenin een draai

Keepboom

Een trapboom waarbij de treden op de uitgezaagde (ingekeepte) delen liggen.

Steektrap

Een eenvoudige rechte trap.

Trappenhuis

Meerdere trappen boven elkaar. Neem het voorbeeld een kelder en een verdiepingstrap.

Wenteltrap

Trap met een dubbele draai.

De perfecte trappen vindt u bij ons

Trappen zijn belangrijk in het interieur en zijn in sommige gevallen zelfs echte eyecatchers. Bent u op zoek naar de juiste trappen voor uw woning of kantoorpand? Wij realiseren in onze trappenfabriek verschillende soorten trappen, zodat wij de dromen van iedere klant waar kunnen maken. Wij maken hierbij gebruik van massieve houtsoorten, zoals:

  • Essen
  • Eiken
  • Grenen

Niet alleen voor deze materialen, maar ook voor trappen van ahorn, iroko en meranti schakelt u ons in.

Wij knappen verschillende soorten trappen op

Heeft u trappen die goed bij het interieur van uw woning of kantoorpand passen, maar zijn deze toe aan een opknapbeurt? Voor de renovatie van verschillende soorten trappen schakelt u ons ook gewoon in. Wij verzorgen complete traprenovaties voor gesloten trappen. Dit houdt in dat we zowel het stootbord als de houten (opdek)trede voor u vervangen. Na een renovatie ziet uw trap er weer als nieuw uit!

Neem contact met ons op voor het renoveren of vernieuwen van uw trap

Wilt u de trappen van uw huis laten renoveren? Of wilt u juist een compleet nieuw exemplaar? Wat u ook wenst, wij realiseren het voor u en hebben mogelijkheden voor veel verschillende soorten trappen. Neem contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken.

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Reuser Trappen