Home » Strips traptreden

Strips voor traptreden

U heeft bij Reuser Trappen in Beneden-Leeuwen de mogelijkheid om uit een divers aanbod van strips te kiezen voor uw traptreden. Met onze antislip-strips verhoogt u niet alleen de veiligheid van uw trap, maar zorgt u ook voor een comfortabele en onbezorgde loopervaring. Deze strips voor uw trap zijn beschikbaar in verschillende materialen en kleuren, en kunt u door onze specialisten laten infrezen.

Ambachtelijke werkwijze
Diverse houtsoorten
Maatwerk trappen
Trappen

Op zoek naar stijlvolle en duurzame strips traptreden voor uw woning?

Op zoek naar stijlvolle en duurzame strips traptreden voor uw woning?

Onderkwart

Strips op uw traptreden voor extra veiligheid

De specialisten van onze trappenfabriek zetten binnen een mum van tijd onze antislip-strips op uw trap. De strips laten ze infrezen op uw trap voor het beste resultaat. Antislip-strips zorgen voor veiligheid op de trap, maar worden op veel trappen niet meer standaard toegepast. Daarom schakelt u de hulp van onze professionals in en maakt u uw traptreden weer een stuk veiliger middels de strips. De strips die u op uw trap kunt laten infrezen, zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals:

  • Zwart
  • Bruin
  • Grijs
  • Wit

Er zijn bij ons bedrijf dus voor elke woonstijl en trap geschikte antislip-strips te vinden.

Laat antislip-strips voor uw trap infrezen

Wilt u antislip-strips in uw trap laten infrezen? Neem contact op met ons team en wij realiseren uw visie. Samen vinden we de juiste oplossing voor uw trap! Daarnaast kunt u ons voor meer dingen inschakelen dan alleen strips voor traptreden. Wilt u bijvoorbeeld een houten steektrap op maat laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Reuser Trappen