Home » Houten steektrap laten maken

Houten steektrap laten maken

Wilt u graag een houten steektrap op maat laten maken, omdat u net verhuisd bent of aan het verbouwen bent? Wat uw situatie ook is, het team van fabriek Reuser Trappen uit Beneden-Leeuwen staat voor u klaar voor het ontwerpen en het vervaardigen van een passende steektrap geheel naar uw wensen.  

Ambachtelijke werkwijze
Diverse houtsoorten
Maatwerk trappen
Trappen

Wilt u een houten steektrap laten maken?

Wilt u een houten steektrap laten maken?

Steektrap

Kies ervoor om uw houten steektrap door ons te laten maken

Wanneer u een houten steektrap wilt laten maken, staan wij direct voor u klaar. Of u nu een modern, landelijk of klassiek interieur heeft, onze vakkundige trappenbouwers ontwerpen de trap volledig in een bijpassende stijl. De opties van een steektrap op maat zijn eindeloos, waardoor u bij ons altijd een houten steektrap kunt laten maken die volledig aan uw wensen voldoet. Zo maken we ook de houten opdektreden op maat. Twijfelt u over welk ontwerp u wilt of welke houtsoort u terug wilt zien in de steektrap? Dat is geen probleem, wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en maken van trappen en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Laat een steektrap door ons ontwerpen

Wilt u een houten steektrap laten maken door onze trappenmakers of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag kennis met u in onze trappenfabriek en kijken ernaar uit om voor u aan de slag te gaan.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Reuser Trappen