Home » Houten opdektreden op maat

Houten opdektreden op maat

Wij maken de houten opdektreden op uw trap geheel op maat, zodat deze er weer uitziet als nieuw. Reuser Trappen in Beneden-Leeuwen is al jaren dé specialist in traprenovaties, trapontwerp en de vervaardiging ervan. We vinden het belangrijk dat u nog jarenlang van uw trap geniet, zowel in functie en veiligheid als de uitstraling. Uw wensen staan daarom ook te allen tijde voorop.

Ambachtelijke werkwijze
Diverse houtsoorten
Maatwerk trappen
Trappen

Bent u op zoek naar op maat gemaakte houten opdektreden?

Bent u op zoek naar op maat gemaakte houten opdektreden?

Onderkwart

Massief houten opdektreden maken we op maat voor gesloten trappen

Wanneer u ervoor kiest om houten opdektreden op maat door ons te laten maken, kiest u voor echte kwaliteit. Wij maken namelijk geen gebruik van laminaat of dergelijke materialen, maar juist van duurzame houtsoorten. Denkt u hierbij aan eiken, essen, esdoorn en mahonie. Elke houtsoort geeft een andere uitstraling, dus bekijk zeker eens naar welke uw voorkeur uitgaat. Natuurlijk staan we klaar om u hierbij te voorzien van gedegen advies.

Kies voor een speelse eyecatcher

Wanneer uw trap wel een oppepper kan gebruiken, kiest u naast houten opdektreden op maat bijvoorbeeld voor stalen elementen. Dit sterke materiaal geeft een modern en toch speels effect aan uw trap, wat resulteert in een heuse eyecatcher in uw woning of bedrijfspand. De mogelijkheden zijn eindeloos in onze trappenfabriek.

Laat optrektreden op maat maken

Indien u besluit gebruik te maken van onze gespecialiseerde diensten voor uw traprenovatie, bent u verzekerd van een vakkundige aanpak waarbij kwaliteit en maatwerk centraal staan. Ons ervaren team staat klaar om met u samen te werken, waarbij we niet alleen zorgvuldig de houten opdektreden op maat zagen, maar ook de stootborden kunnen vernieuwen voor een compleet vernieuwde uitstraling van uw trap. Maak gerust een afspraak door contact met ons op te nemen.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Reuser Trappen