Home » Houten trappenhuis op maat

Houten trappenhuis op maat

Voor een houten trappenhuis op maat is Reuser Trappen in Beneden-Leeuwen een uiterst geschikte partij. Wij maken uw houten trappenhuis geheel op maat, of dit nu voor uw woning of bedrijfspand is. Samen zorgen we ervoor dat de veiligheid gewaarborgd wordt en daarmee de uitstraling blijft behouden. Het trappenhuis wordt gemaakt voor meerdere trappen boven elkaar, zoals bij kelder- of verdiepingstrappen.

Ambachtelijke werkwijze
Diverse houtsoorten
Maatwerk trappen
Trappen

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt houten trappenhuis?

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt houten trappenhuis?

Steektrap

Kies uit diverse materialen voor uw houten trappenhuis op maat

Een trappenhuis verbind verschillende niveaus in uw woning of bedrijfspand met elkaar. Bent u op zoek naar een moderne of juist klassieke stijl? Waar uw voorkeur naar uitgaat, bepaalt de keuze voor de houtsoort in onze trappenfabriek. Eiken- en merantihout straalt bijvoorbeeld een bepaalde klasse uit, terwijl gestoomd beukenhout in combinatie met stalen balustrades een modern en speels effect geeft. Daarnaast werken wij ook met houtsoorten zoals ahorn, essen, grenen en mahonie. We komen graag op uw locatie langs om u, indien gewenst, van het beste advies te voorzien en hierna een offerte voor u op te stellen. Wij doen dit voor diverse soorten trappen, zoals wentel- en bordestrappen. Door een locatiebezoek weten we direct wat de mogelijkheden zijn en heeft u duidelijkheid over de kosten voor het houten trappenhuis op maat.

Laat uw trappenhuis door onze specialisten ontwerpen

Als u overweegt om uw woning of bedrijfspand te verrijken met een op maat gemaakt houten trappenhuis dat aan al uw wensen voldoet, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen via ons contactformulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de renovatie van uw houten trappenhuis op maat.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Reuser Trappen