Home » Mahonie trappen op maat

Mahonie trappen op maat

Bij Reuser Trappen in Beneden-Leeuwen zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en creëren van mahonie trappen op maat die stevig en kleurvast zijn. Mahoniehout staat bekend om zijn duurzaamheid en de diepe, warme kleuren die met de tijd alleen maar mooier worden. Een mahonie trap is daarom een elegante toevoeging aan uw interieur.

Ambachtelijke werkwijze
Diverse houtsoorten
Maatwerk trappen
Keepboom

Bent u geïnteresseerd in mahonie trappen op maat?

Bent u geïnteresseerd in mahonie trappen op maat?

Wenteltrap

Mahonie is geschikt voor alle trappen op maat

Onze trappenexperts maken allerlei trappen van mahonie op maat. Wij bieden een breed scala aan ontwerpmogelijkheden om perfect aan te sluiten bij uw specifieke wensen en de architectuur van uw woning of bedrijfspand. Denk hierbij aan:

Bent u niet op zoek naar een geheel nieuwe mahonie trap, maar wilt u uw huidige trap renoveren? Ook in dat geval neemt u ons in de arm. Wij zorgen er in onze trappenfabriek voor dat uw versleten mahonie trap weer zo goed als nieuw is, zodat u er nog jarenlang van profiteert. Laat bijvoorbeeld uw mahonie trap lichter maken wanneer u dit mooier vindt.

Laat een mahonie trap maken

Voordat u besluit uw trappen van mahonie op maat te laten maken, is het belangrijk om alle mogelijkheden grondig te verkennen. Dit doet u door contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u van gedegen advies te voorzien, uw vragen te beantwoorden en samen met u te werken aan een ontwerp voor uw mahonie trap die voldoet aan uw verwachtingen.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Reuser Trappen