Home » Stalen trappen op maat

Stalen trappen op maat

Stalen trappen op maat worden vakkundig gemaakt bij Reuser Trappen in Beneden-Leeuwen. Een dergelijke trap met staal wordt vaak in combinatie met hout op maat gemaakt. De traptreden zijn dan van kwalitatief hoogwaardige houtsoorten en de balustrades van staal. Dit geeft een modern, maar toch speels effect aan uw woning of bedrijfspand.

Ambachtelijke werkwijze
Diverse houtsoorten
Maatwerk trappen
Trappen

Bent u van plan om stalen trappen op maat te laten maken?

Bent u van plan om stalen trappen op maat te laten maken?

Onderkwart

Wij maken stalen trappen op maat voor bedrijven en particulieren

Een trap is vaak de blikvanger in bedrijfspanden en woningen. Het is dan ook belangrijk dat u deze bij een specialist laat maken, zodat u er nog jarenlang van geniet. Al jarenlang zijn wij hierin de partner voor velen en we hebben dan ook veel kennis en ervaring in ons vak. Wanneer u een trap met staal op maat laat maken door ons team, kunt u denken aan houten wenteltrappen met stalen elementen. Daarnaast ontwerpen en vervaardigen we stalen bordestrappen op maat. Deze trappen kunnen we geheel van staal maken. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, we maken uw wensen graag waar in onze trappenfabriek, waar we allerlei stalen trappen op maat maken.

Laat uw trap met staal op maat door ons maken

Indien u interesse heeft in onze expertise waarbij we uw trap met staal op maat maken, neemt u contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en de wensen voor uw nieuwe trap met u, zodat u hier nog jarenlang van geniet. Heeft u behoefte aan een traprenovatie in plaats van een geheel nieuwe trap? Wij ontwerpen en maken hierbij zowel houten trappen als stalen elementen op maat, zodat diverse soorten trappen er weer als nieuw uitzien.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Reuser Trappen