Home » Trap met onderkwart en bovenkwart

Trap met onderkwart en bovenkwart

Een trap met onderkwart en bovenkwart is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een functionele trapoplossing. Reuser Trappen in Beneden-Leeuwen specialiseert zich in het ontwerpen en vervaardigen van dergelijke trappen, waarbij zowel de onderkwart als de bovenkwart een elegante draai aan de constructie geeft. Deze trappen zijn ideaal voor ruimtes waar een directe rechte trap niet mogelijk of wenselijk is, en ze bieden een unieke mogelijkheid om het interieur van uw woning of bedrijfspand te verrijken.

Ambachtelijke werkwijze
Diverse houtsoorten
Maatwerk trappen
Keepboom

Heeft u interesse in een trap met onder- en bovenkwart?

Heeft u interesse in een trap met onder- en bovenkwart?

Trappenhuis

De mogelijkheden voor een trap met onderkwart en/of bovenkwart

Een trap met onderkwart en bovenkwart is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook diverse praktische voordelen. Het is een trap die een of meerdere draaien kan hebben, afhankelijk van uw ruimtelijke eisen en persoonlijke voorkeuren. Zo kunt u kiezen voor een trap met alleen een onderkwart voor een subtiele draai onderaan de trap, of voor een model met alleen een bovenkwart om de bovenverdieping te bereiken. Een trap met zowel een onderkwart als bovenkwart is ook mogelijk. De mogelijkheden voor houtsoorten variëren van traditioneel eiken tot modern beuken, wat u de vrijheid geeft om de uitstraling van uw trap met onderkwart en bovenkwart volledig aan te passen aan uw interieur.

Maak een afspraak en wij komen langs

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een trap met onderkwart en bovenkwart of heeft u interesse in een trap met alleen een onderkwart of een bovenkwart. De specialisten van onze trappenfabriek komen graag bij u op locatie om de specifieke situatie te beoordelen en uw wensen te bespreken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We staan graag voor uw klaar voor een volledig nieuwe trap of voor een traprenovatie.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Reuser Trappen