Home » Eiken trap

Eiken trap

Wilt u een robuuste eiken trap laten maken bij een professioneel bedrijf? Reuser Trappen uit Beneden-Leeuwen helpt u verder. Vanwege onze jarenlange ervaring in een eikenhouten trap vervaardigen, voorzien we u van uitstekend advies en informeren we u tot in de puntjes. Wij vertellen u graag waarom robuuste eiken trappen ideaal zijn.

Ambachtelijke werkwijze
Diverse houtsoorten
Maatwerk trappen
Trappen

Bent u op zoek naar een eikenhouten trap?

Bent u op zoek naar een eikenhouten trap?

Onderkwart

Waarom is een eiken trap duurzaam?

Wist u dat eiken een van de meest gebruikte duurzame houtsoorten is en robuuste eigenschappen heeft? Deze houtsoort is namelijk zwaar en hard, met een kleur die afwisselt van licht- tot donkerbruin en een bijna foutloos en egaal uiterlijk. De nerf in een massief eikenhouten trap is bijvoorbeeld matig grof tot grof. Dit maakt deze trap uniek. Wij ontwerpen een trap van deze houtsoort graag voor u in onze trappenfabriek.

Wij bieden uitsluitend maatwerk en hoogwaardige materialen aan

Wanneer u een eiken trap bij ons bestelt, ontvangt u altijd een maatwerk trap. Als u dus geïnteresseerd bent in robuuste eiken trappen of juist neigt naar een andere houtsoort, maken we dit vakkundig in orde voor u. In ons ruime keuzeaanbod vindt u altijd de houtsoort die bij uw interieur past. Denk hierbij aan de volgende houtsoorten:

  • Grenen
  • Ahorn
  • Essen
  • Gestoomd beuken
  • Iroko
  • Mahonie
  • Merbau
  • Vuren
  • Meranti

Zo bieden wij altijd een houtsoort aan die past bij uw stijlvoorkeur.

Wij voorzien uw eikenhouten trap van een fraaie opknapbeurt

Heeft u al een eikenhouten trap, maar is deze behoorlijk versleten? Ook dan zijn we u graag van dienst. Onze professionals verzorgen namelijk complete traprenovaties van robuuste eiken trappen. We vervangen hierbij zowel de trede als het stootbord en frezen, indien gewenst, antislip-strips in.

Schaf een eikenhouten trap bij ons aan

Overweegt u robuuste eiken trappen of twijfelt u nog over welke trap bij uw interieur past? Neem dan gerust contact met ons op, want wij voorzien u van het beste advies. Onze professionals realiseren de robuuste eiken trappen die u zoekt en zorgen ervoor dat u langdurig van uw eikenhouten trap geniet.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Reuser Trappen