Home » Trap op maat

Trap op maat

Wanneer u een nieuwe trap volledig op maat wil laten maken, maakt u gebruik van de expertise van Reuser Trappen uit Beneden-Leeuwen. Wij leveren en produceren trappen van hoogwaardige kwaliteit die volledig op maat worden gemaakt voor uw woning of bedrijf. Daarom bieden we u de mogelijkheid om samen met ons team uw perfecte trapontwerp op maat te creëren, waarbij uw visie en onze vakkennis samenkomen om een eindresultaat van kwaliteit te garanderen. Ontdek de diverse opties en materialen die beschikbaar zijn voor de trappen die u door onze specialisten kunt laten maken.

Ambachtelijke werkwijze
Diverse houtsoorten
Maatwerk trappen
Trappen

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte trap?

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte trap?

Steektrap

Wij maken trappen van hoge kwaliteit op maat

Of u nu een voorkeur heeft voor de warme uitstraling van een landelijke stijl of de strakke lijnen van een moderne trap, met ons trapontwerp op maat kunt u uw visie werkelijkheid laten worden. Wanneer u uw trap op maat naar wens wilt laten maken, heeft u bij ons eindeloze mogelijkheden en is uw trap volledig naar wens. Wij doen dit tegen een uitstekende prijs en gebruiken alleen de beste materialen voor kwaliteit trappen op maat. Hierdoor bent u verzekerd van een lange levensduur. Wanneer u uw trap volledig naar wens gemaakt wilt hebben, kiest u voor uw tuinontwerp op maat uit diverse houten materialen, zoals:

  • Eiken
  • Mahonie
  • Gestoomd beuken
  • Ahorn

Wilt u bijvoorbeeld een trap waarin diverse materialen verwerkt zitten? Ga dan voor een trap met hout en staal. Wilt u een warme roodbruine trap? Kies dan voor een trap van mahonie.

Aanpassingen aan uw trap voor meer veiligheid

Naast trappen van hoogwaardige kwaliteit die we op maat laten maken, hebben we ook expertise in de afwerking. Zo kunnen wij ook antislip-strips in uw traptreden frezen. Deze strips zorgen voor meer veiligheid en grip, waardoor de kans op uitglijden wordt verkleind. Dit is voor zowel jong als oud natuurlijk ontzettend belangrijk. We leveren de strips in verschillende kleuren, waaronder wit, bruin, grijs en zwart. Zo kunt u de trap volledig naar wens laten maken.

Bespreek uw wensen voor een trapontwerp op maat met ons

Wilt u een nieuwe trap geheel naar wens op maat laten maken door een bedrijf met expertise? Neem dan contact op met ons bedrijf. U kunt een afspraak maken op uw locatie of in onze trappenfabriek waar u diverse trappen van hoogwaardige kwaliteit op maat kunt laten maken. Onze specialisten vertellen u meer over de mogelijkheden van trappen die op maat gemaakt zijn. Zo weet u wat de mogelijkheden zijn wanneer u een trap geheel naar wens op maat wilt laten maken. Is uw huidige trap versleten, maar wilt u geen nieuwe trap op maat gemaakt hebben? Kies dan voor een traprenovatie.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Reuser Trappen