Home » Trap met hekwerk

Trap met hekwerk

Een trap met een hekwerk is erg veilig en geeft een sfeervolle uitstraling aan uw interieur. Bij Reuser Trappen uit Beneden-Leeuwen passen we het hekwerk aan op de trap en zorgen we ervoor dat deze perfect samengaat met de rest van uw interieur. U bent bij ons verzekerd van een prachtig eindresultaat!

Ambachtelijke werkwijze
Diverse houtsoorten
Maatwerk trappen
Onderkwart

Bent u op zoek naar een trap met bijpassend hekwerk voor uw huis?

Bent u op zoek naar een trap met bijpassend hekwerk voor uw huis?

Onderkwart

Wij maken een trap met hekwerk voor extra veiligheid in uw woning

In onze trappenfabriek zijn we gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van op maat gemaakte trappen. Dit doen we door te luisteren naar uw wensen en u te voorzien van uitstekend advies, waarna we uw trap op ambachtelijke wijze produceren. Een trap met een hek is een wens van velen, omdat dit de veiligheid van zowel jong als oud waarborgt. Wij kunnen het hekwerk maken van onder andere:

Voor een klassieke of juist moderne woning kunnen we dus altijd een trap met hekwerk ontwerpen die hier perfect bij past.

Maak een afspraak voor uw hekwerktrap

Bent u op zoek naar een trap met een stevig hekwerk die we volledig naar wens maken of wilt u uw trap laten renoveren, zodat hier weer veilig gebruik van wordt gemaakt? Schakel dan onze professionals in door contact met ons op te nemen. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden!

 

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Reuser Trappen