Home » Bordestrap laten ontwerpen

Bordestrap laten ontwerpen

Een bordestrap laten ontwerpen, wilt u natuurlijk overlaten aan experts. Daarom is Reuser Trappen in Beneden-Leeuwen uw partij. De bordestrap dankt zijn naam aan het rustvlak dat zich tussen twee rechte trappen bevindt – ook wel het bordes genoemd. Wij ontwerpen en creëren al jarenlang bordestrappen en weten dan ook precies waar we op moeten letten.

Ambachtelijke werkwijze
Diverse houtsoorten
Maatwerk trappen
Trappenhuis

Wilt u een bordestrap laten ontwerpen?

Wilt u een bordestrap laten ontwerpen?

Trappenhuis

Uw bordestrap laten ontwerpen in de materialen naar wens

Kies ervoor om uw bordestrap in onze trappenfabriek te laten ontwerpen. U heeft namelijk keuze uit diverse materialen. Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige houtsoorten, zoals eiken-, ahorn- en mahoniehout. Daarnaast is het mogelijk om uw trap van staal te laten maken, of stalen elementen met hout te combineren. Wanneer u voor dat laatste kiest, creëert u een speels effect in uw woning of bedrijfspand. Indien u meer houdt van een klassieke trap, raden we u aan om de gehele bordestrap van warme houtsoorten te laten ontwerpen en maken. De bordestrap is voor de veiligheid ook mogelijk om met antislip-strips te laten maken.

Laat uw bordestrap door onze experts maken

Onze ontwerpers gaan graag met u aan de slag als u interesse heeft in een exclusieve trap. Vanwege onze expertise weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand de uitstraling krijgt die u wilt. De trap heeft nu eenmaal een grote invloed hierop. Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden met ons bespreken voor een bordestrap laten ontwerpen? Neem gerust contact met ons op.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Reuser Trappen